REUNIUNE DE PROIECT

ROMANIA

18-23 MAI 2011

 

 

Inicio

 

 

 

 

Ultima reuniune a Proiectului Multilateral Comenius ´´Our History Through Painting´´ a avut loc in scoala noastra, Grupul Scolar ´´Voievodul Mircea´´ .Perioada reuniunii a fost 18-23 mai, iar partenerii proiectului au fost Spania (4 profesori si 6 elevi), Italia(3 profesori), Bulgaria(3 profesori si 1 elev), Ungaria (3 profesori si 6 elevi), Polonia(4 profesori).

Programul stabilit de scoala gazda a vizat activitati legate de tema proiectului(vizita scolii transformata in muzeu, imprimare de tricouri cu sigla si titlul proiectului, reproduceri si puzzle-uri realizate de elevii din scolile partenere), dar si prezentarea unui program artistic deosebit realizat de elevii talentati din scoala.

De asemenea, partenerii au vizitat o scoala generala(´´Diaconu Coresi´´) din orasul nostru, au participat la discutii specifice proiectului si au vizitat orasul (Turnul Chindiei, Curtea Domneasca). In ultimele doua zile au fost organizate excursii la Casa Memoriala ´´Nicolae Grigorescu´´ din Campina, Brasov, Bran, dar si la Muzeul National de Arta Bucuresti, unde au fost vazute picturile lui N. Grigorescu. De asemenea, in capitala tarii a fost vizitat Muzeul satului, un punct de atractie turistica deosebit.